Kunci Jawaban
20 Kunci Jawaban UTS Bahasa Inggris Kelas 4 Semester 1: Yesterday Was Wednesday, So Today Is?
Simaklah 20 soal dan kunci jawaban UTS Bahasa Inggris kelas 4 semester 1 Kurikulum Merdeka: Yesterday was Wednesday. So, today is?
Editor: Tim TribunTrends
11. Where did Dinda go on holiday?
A. Dufan
B. Taman Safari
C. Solo Safari
D. Pantai Losari
Jawaban: B
12. Avigael went on holiday with…
A. Her brother
B. Her sister
C. Her parents
D. Her friends
Jawaban: B
13. What were the animals that she saw in the Safari Journey?
A. Elephant and Zebra
B. Tiger and Lion
C. Giraffe and Zebra
D. Elephant and Panda
Jawaban: A
14. Mr. Jati .... a newspaper in the living room
A. Watches
B. Reads
C. Cooks
D. Studies
Jawaban: B
15. Gael and mom watch .... in the living room.
A. A TV
B. A Book
C. A Lamp
D. A dolls
Jawaban: A
Baca juga: 20 Soal STS Bahasa Inggris Kelas 4 Where Do We Put Food To Keep It Cold?
16. How did Avigael feel during the holidays?
A. Very tired
B. Very boring
C. Very happy
D. Very sad
Jawaban: C
17. If our body is dirty, we clean ourselves in the...
A. Bathroom
B. Dining room
C. Bedroom
D. Kitchen
Jawaban: A
18. It is …… outside. Did you bring an umbrella?
A. Rainy
B. Sunny
C. Windy
D. Cold
Jawaban: A
19. First, second, ..... , fourth, fifth, .....
A. Three, six
B. Thee, sixth
C. Third, six
D. Third, sixth
Jawaban: D
20. Sixty six plus seventy five equals...
A. One hundred and forty one
B. One hundred and fifty two
C. One hundred and sixty one
D. One hundred and seventy two
Jawaban: A
( TribunTrends.com | TribunSumsel.com | Putri Kusuma Rinjani | Noval Dwi Widya )
| Jawaban IPAS Kelas 3 Halaman 126 Apa Kesulitan Yang Kalian Hadapi Ketika Membuat Denah Lingkungan |
|
|---|
| Kunci Jawaban IPAS Kelas 3 Halaman 124 Bagaimana Cara Membuat Denah Wilayah Yang Lebih Luas? |
|
|---|
| Kunci Jawaban Bahasa Inggris Kelas 12 Halaman 96 What Are The Pros And Cons Of Using E-money? |
|
|---|
| Kunci Jawaban PAI Kelas 5 Halaman 77 Sikap Menerima Dan Terbuka Dengan Pendapat Orang Lain Dinamakan |
|
|---|
| Kunci Jawaban PAI Kelas 5 Halaman 75 76 77 Allah Memerintahkan Kepada Muslim Untuk Meneladani |
|
|---|