Kunci Jawaban
20 Kunci Jawaban UTS Bahasa Inggris Kelas 4 Semester 1: Yesterday Was Wednesday, So Today Is?
Simaklah 20 soal dan kunci jawaban UTS Bahasa Inggris kelas 4 semester 1 Kurikulum Merdeka: Yesterday was Wednesday. So, today is?
Editor: Tim TribunTrends
Simaklah 20 soal dan kunci jawaban UTS Bahasa Inggris kelas 4 semester 1 Kurikulum Merdeka: Yesterday was Wednesday. So, today is?
TRIBUNTRENDS.COM - Pada bagian berikut ini, akan disajikan secara lengkap contoh-contoh soal dan kunci jawaban UTS Bahasa Inggris kelas 4 semester 1 yang disusun berdasarkan Kurikulum Merdeka.
Materi latihan ini dirancang khusus sebagai sarana belajar mandiri bagi siswa, guna membantu mereka memahami materi yang telah dipelajari di kelas sekaligus mempersiapkan diri menghadapi ujian secara lebih optimal.
Dengan mengerjakan soal-soal ini, siswa dapat mengenali pola pertanyaan yang mungkin muncul dalam ujian, memperdalam pemahaman kosakata dan struktur kalimat, serta melatih kemampuan berpikir dalam bahasa Inggris secara praktis.
Soal dan kunci jawaban UTS Bahasa Inggris kelas 4 semester 1 Kurikulum Merdeka.
1. My mother keeps fruits, meat and vegetables fresh in the...
A. Stove
B. Cupboard
C. Freezer
D. Pail
Jawaban: C
2. Yesterday was Wednesday. So, today is?
A. Thursday
B. Tuesday
C. Saturday
D. Sunday
Jawaban : A
3. We are born by...
A. Father
B. Mother
C. Sister
D. Daughter
Jawaban: B
4. Have-balloons-two-I
The correct order is?
A. Balloons I have two
B. Two I have balloons
C. I have two balloons
D. I have balloons two
Jawaban : C
Arrange the words
5. R E T U C I P
A. Retupic
B. Tucirep
C. Picture
D. Picuter
Jawaban: C
Baca juga: Kunci Jawaban Bahasa Inggris Kelas 4 Halaman 8–10: Unit 1 Listen and Write
6. Aileen: Good morning, Gael.
Gael: ..., Aileen
A. Hi
B. Hello
C. Good morning
D. See you later
Jawaban : C
7. What is “50” in English...
A. Eighty
B. Seventy
C. Sixty
D. Fifty
Jawaban: D
8. Tomorrow - see - you.
The correct order is ...
A. You tomorrow see
B. See you tomorrow
C. See tomorrow you
D. You see tomorrow
Jawaban : B
9. They are....in the classroom
A. Studying math
B. Buying cookies
C. Drawing flowers
D. Giving books
Jawaban: A
10. These are example of greeting, except ...
A. I'm hungry
B. Good night
B. Good evening
C. Good afternoon
D. Good morning
Jawaban: A
This text is for question number 11-13
Hello, my name is Avigael! Last holiday, my parents and I went to Taman Safari.
We visited several attractions there, such as the Baby Zoo, Safari Journey, and Panda Palace.
I am happy because I can see lots of cute animals. I saw baby kangaroos and orangutans.
On the Safari Journey ride, I also saw lots of big animals, like zebras and elephants.
The last holiday was so exciting!
11. Where did Dinda go on holiday?
A. Dufan
B. Taman Safari
C. Solo Safari
D. Pantai Losari
Jawaban: B
12. Avigael went on holiday with…
A. Her brother
B. Her sister
C. Her parents
D. Her friends
Jawaban: B
13. What were the animals that she saw in the Safari Journey?
A. Elephant and Zebra
B. Tiger and Lion
C. Giraffe and Zebra
D. Elephant and Panda
Jawaban: A
14. Mr. Jati .... a newspaper in the living room
A. Watches
B. Reads
C. Cooks
D. Studies
Jawaban: B
15. Gael and mom watch .... in the living room.
A. A TV
B. A Book
C. A Lamp
D. A dolls
Jawaban: A
Baca juga: 20 Soal STS Bahasa Inggris Kelas 4 Where Do We Put Food To Keep It Cold?
16. How did Avigael feel during the holidays?
A. Very tired
B. Very boring
C. Very happy
D. Very sad
Jawaban: C
17. If our body is dirty, we clean ourselves in the...
A. Bathroom
B. Dining room
C. Bedroom
D. Kitchen
Jawaban: A
18. It is …… outside. Did you bring an umbrella?
A. Rainy
B. Sunny
C. Windy
D. Cold
Jawaban: A
19. First, second, ..... , fourth, fifth, .....
A. Three, six
B. Thee, sixth
C. Third, six
D. Third, sixth
Jawaban: D
20. Sixty six plus seventy five equals...
A. One hundred and forty one
B. One hundred and fifty two
C. One hundred and sixty one
D. One hundred and seventy two
Jawaban: A
( TribunTrends.com | TribunSumsel.com | Putri Kusuma Rinjani | Noval Dwi Widya )
| Jawaban IPAS Kelas 3 Halaman 126 Apa Kesulitan Yang Kalian Hadapi Ketika Membuat Denah Lingkungan |
|
|---|
| Kunci Jawaban IPAS Kelas 3 Halaman 124 Bagaimana Cara Membuat Denah Wilayah Yang Lebih Luas? |
|
|---|
| Kunci Jawaban Bahasa Inggris Kelas 12 Halaman 96 What Are The Pros And Cons Of Using E-money? |
|
|---|
| Kunci Jawaban PAI Kelas 5 Halaman 77 Sikap Menerima Dan Terbuka Dengan Pendapat Orang Lain Dinamakan |
|
|---|
| Kunci Jawaban PAI Kelas 5 Halaman 75 76 77 Allah Memerintahkan Kepada Muslim Untuk Meneladani |
|
|---|