Kunci Jawaban
25 Soal Bahasa Inggris Kelas 5 Semester 1, X: Do You Always In The Morning
Simak 25 soal Bahasa Inggris kelas 5 semester 1, x: do you always ... in the morning...
Editor: Tim TribunTrends
Simak 25 soal Bahasa Inggris kelas 5 semester 1, x: do you always ... in the morning...
TRIBUNTRENDS.COM - Artikel ini memuat kumpulan soal Bahasa Inggris kelas 5 semester 1 Kurikulum Merdeka lengkap dengan kunci jawabannya.
Soal-soal ini dapat digunakan sebagai bahan tambahan belajar dalam mempersiapkan PTS/STS.
Berdasarkan sumber dari kanal YouTube Laman Edukasi, simak dan pelajari setiap pertanyaan berikut untuk memperdalam pemahaman materi.
Bahasa Inggris kelas 5
Baca juga: Kunci Jawaban Bahasa Inggris Kelas 5 SD Halaman 7: Look and Write Seru!
1. X: Do you always ... in the morning.
Y: Yes, I do.
A. pray shubuh
B. Watch TV
C. have lunch
D. swimming
Jawaban: A
2. I like ... in the morning around my village.
A. singing
B. Swimming
C. fishing
D. cycling
Jawaban: D
3. My family have breakfast at a quarter to seven.
The underlined words means....
a. 07:15
b. 07:45
c. 06:15
d. 06:45
Jawaban: D
4. Mother has a hobby. Her hobby is .... she always do it in the kitchen.
a. gardening
b. cooking
c. singing
d. surfing
Jawaban: B
5. Zahira likes playing piano. So her hobby is....
a. playing music
b. making piano
c. selling piano
d. playing kite
Jawaban: A
6. Do you like singing ? No, ....
A. I do
B. I was not
C. I do not
D. I did not
Jawaban: C
7. Mr. Rayhan is a teacher. He always ....every morning.
A. goes to hospital
B. goes to office
C. goes to school
D. goes to market
Jawaban: C
8. In the afternoon, Zakiyya usually....the flower.
A. waters
B. washes
C. cleans
D. picks
Jawaban: A
9. X: What do you do in the morning ?
Y: I usually
A. drink ice tea
B. have dinner
C. have breakfast
D. have lunch
Jawaban: C
Baca juga: Kunci Jawaban PAS Bahasa Inggris Kelas 5 SD: You Cant Wear This Thing on Your Feet, What Is This?
10. Zahra's hobby is philately. " philately " means....
A. doesn't like stamps
B. collecting stamps
C. has some stamps
D. like to buy stamps
Jawaban: B
11. We have dinner in the....
A. morning
B. Now
C. afternoon
D. night
Jawaban: D
12. Some students go to the pool every Sunday.
Their hobby is ....
A. singing
B. dancing
C. cycling
D. swimming
Jawaban: D
13. The students to school everyday.
A. go
B. went
C. going
D. goes
Jawaban: A
24. He .....badminton, but he likes surfing.
A. aren't like
B. does like
C. are like
D. doesn't like
Jawaban: D
25. My grandfather usually ... the newspaper at the verandah.
A. buys
B. brings
C. reads
D. studies
Jawaban: C
( TribunTrends.com | Sripoku.com | Tria Agustina | Revi Maharani )
| 20 Latihan Soal PAS/SAS PPKN Kelas 4 SD Semester 1 Lurah Adalah Orang Yang Bertugas Memimpin Sebuah |   | 
|---|
| 25 Latihan Soal Ulangan dan Jawaban IPAS Kelas 6 Semester 1 Bab 3 Benua Terbesar di Dunia Adalah |   | 
|---|
| 25 Soal Sumatif Bahasa Indonesia Kelas 3 Semester 1 Di Bawah Ini Tidak Termasuk Kosa Kata Berkaitan |   | 
|---|
| Jawaban Soal PAI Kelas 6 BAB 4 Perhatikan Pernyataan Berikut, Definisi Halal Dinyatakan Oleh Nomor |   | 
|---|
| Kunci Jawaban IPA Kelas 7 Halaman 60 61 Besi Adalah Zat Padat Keras Dan Sulit Untuk Dibengkokkan |   | 
|---|
 
							 
                 
											 
											 
											 
											