Kunci Jawaban
13 Kunci Jawaban Bahasa Inggris Kelas 9 Halaman 129 The Birds Were Swooping When I Tried
Simaklah 13 soal dan kunci jawaban Bahasa Inggris kelas 9 halaman 129 Kurikulum Merdeka The birds were swooping when I tried to get off the motorboat.
Editor: Tim TribunTrends
6. One student ate a lot while we were having lunch together at a local restaurant near the beach.
Jawaban: We were having lunch together.
7. We were still eating when out of the blue a cat jumped on our table and stole my tuna.
Jawaban: We were still eating.
kunci jawaban Bahasa Inggris kelas 9 halaman 129 Kurikulum Merdeka:
Worksheet 2.26
Fill in the blanks with the past continuous or the past simple. Number one is an example.
1. While we were driving (drive) home, we stopped by (stop by) some local shops to buy souvenirs.
Jawaban : Were driving; stopped by.
2. A tour guide .......... (talk) to other tourists when I .......... (arrive) at the dive center.
Jawaban : Was talking; arrived.
3. The waiter .......... (serve) the food for us when we .......... (take) a photo.
Jawaban : Was serving; took.
Baca juga: 11 Kunci Jawaban Bahasa Inggris Kelas 9 Halaman 125 Semester 1: Why Did Monita Go To Manado?
4. My teacher .......... (fall asleep) while we .......... (travel) by motorboat
Jawaban : Fell asleep; were traveling.
5. The internet .......... (go) down while I .......... (browse) some information about Bunaken Marine Park.
Jawaban : Went; was browsing.
6. We .......... (stand) in line when they .......... (announce) that the tickets for the ferry had sold out.
Jawaban : Were standing; announced.
*)Disclaimer: Kunci jawaban di atas hanya digunakan oleh orang tua atau wali untuk memandu proses belajar anak.
( TribunTrends.com | TribunSimsel.com | Putri Kusuma Rinjani | Noval Dwi Widya )
| Kunci Jawaban Bahasa Indonesia Kelas 11 Halaman 81: Arti Kosakata dalam Kamus Besar Bahasa Indonesia |
|
|---|
| Kunci Jawaban Matematika kelas 4 halaman 54 Tentukan Nilai Kelipatan 3 Yang Kurang Dari 30 |
|
|---|
| Permainan Apakah yang Terdapat pada Gambar? Jawaban PJOK Kelas 5 Halaman 3 Kurikulum Merdeka |
|
|---|
| Kunci Jawaban Matematika kelas 4 halaman 52 Tuliskan Bilangan-bilangan Kelipatan 6 Kurang Dari 40 |
|
|---|
| Kunci Jawaban Matematika kelas 4 Halaman 27 Helen Membantu Ibu Menjual Makanan Ringan Di Warung |
|
|---|