Kunci Jawaban
15 Latihan Soal PTS STS Bahasa Inggris kelas 7 Semester 2 Kurikulum Merdeka, Lengkap Kunci Jawaban
Simaklah 15 latihan soal PTS STS Bahasa Inggris kelas 7 SMP Semester 2 Kurikulum Merdeka, Lengkap Kunci Jawaban
Editor: Sinta Darmastri
Jawaban : A
7. Delis : Give me the chilli sauce, please.
Zulfa : ....
A. Here you are
B. Never mind
C. No, thanks
D. It is so nice
Jawaban : A
The text below is for questions number 8-10
8. My Favorite Animal
My favorite animal is rabbit. Rabbit has two long ears. Its eyes are big and black, but when it is dark its eyes are red. It has two long teeth. Its nose is small and soft pink.
Its tail is soft, round and small like a cotton ball. Its legs are small. It doesn't walk, it jumps. It is vegetarian and its favorite food are carrots. Rabbits are very cute.
How many ears does the rabbit have?
A. Two ears
B. Four ears
C. Three ears
D. Five ears
Jawaban : A
9. How many ears does the rabbit have?
A. Two ears
B. Four ears
C. Three ears
D. Five ears
Jawaban : D
10. What is the title of the text?
A. Rabbits are very cute
B. My Favorite Animal
C. My Animal
D. Rabbit
Jawaban : B
11. Dina : Do you like to sing?
Uli : ....
A. Yes, I likes to sing
B. Yes, I like to sing
C. Yes, I am liking to sing
D. Yes I liked to sing
Jawaban : B
12. Nisa : It's very hot here. ....?
Nani : Sure, No problem.
A. Could you close the door?
B. Would you mind if I turn on the fan?
C. May I leave now?
D. Would you turn off the fan?
Jawaban : B
13. Dina : Finally, It's break time. .... A cup of tea?
Ranu : That's very nice of you.
A. Shall I have
B. May you get me
C. Would you like
D. May you help me get
Jawaban : C
14. She .... Her cat everyday
A. To feed
B. Feed
C. Feeds
D. Feeding
Jawaban : C
Baca juga: Kunci Jawaban Bahasa Inggris kelas 7 SMP Halaman 107 Unit 1 Chapter 3: Galangs House
15. I .... Always .... To the dentist
A. Do not, go
B. Does not, go
C. Do not, went
D. Does not, went
Jawaban : A
*) Disclaimer: Contoh jawaban dalam artikel ini hanya sebagai referensi bapak/ibu guru untuk menjawab pertanyaan terkait di Platform Merdeka Mengajar.
Kunci Jawaban Bahasa Indonesia Kelas 10 Halaman 37: Isu yang Diangkat Komik Sesuai dengan Sumber? |
![]() |
---|
Jawaban Bahasa Indonesia Kelas 11 Halaman 75 Temukan Informasi Tentang Gedung Bernama Tjandra Naja |
![]() |
---|
30 Kunci Jawaban UTS Bahasa Indonesia Kelas 5 Semester 1: Apa Antonim dari Kata Berbeda? |
![]() |
---|
Kunci Jawaban Latihan Soal PTS Matematika kelas 3 Semester 1 Bilangan terletak antara 125 dan 127 |
![]() |
---|
10 Jawaban IPS Kelas 9 Halaman 121: Jika Kamu Dhea Bagaimana Kamu Mengatur Alokasi Uang Tersebut? |
![]() |
---|