Kunci Jawaban
Kunci Jawaban 47 Soal Bahasa Jawa Kelas 3 SD Semester 1: Panggonan Kanggo Dol Tinuku Iku Diarani
Simak kunci jawaban 47 soal pelajaran Bahasa Jawa Kelas 3 SD Kurikulum Merdeka Semester 1 Tahun 2024: Panggonan Kanggo Dol Tinuku Iku Diarani.
Editor: Tim TribunTrends
Jawaban: d
7. Santi iku bocah sing sregep sinau. Kosok baline sregep yaiku ….
a. Pinter
b. Keset
c. Sopan
d. Meneng
Jawaban: b
8. Kembang jagung iku arane jeprak. Yen kembang jambu arane ….
a. Mayang
b. Karuk
c. Pentil
d. Gadhing
Jawaban: b
9. Anak kebo arane gudel. Yen anak gajah arane ….
a. Cempe
b. Gogor
c. Bledug
d. Pedet
Jawaban: c
10. Ukara ing ngisor iki sing kalebu ikara tanduk yaiku ….
a. Rudi mangan sega
b. Sepedane disilih Reza
c. Peleme dipangan Andi
d. Santi ditelpon ibune
Jawaban: a
11. Bocah sing ora tahu gelem sinau iku diarani ….
a. Loma
b. Gemi
c. Kesed
d. Sregeps
Jawaban: c
12. Bocah grapyak yaiku bocah sing gelem ….
a. Sregep sinau
b. kancane
c. Aruh-aruh marang sapa bae
d. Manut karo dawuhe wong tuwa lorone
Jawaban: c
13. Putri lagi mangan gedhang goreng
Ukara ing dhuwur iku yen didadeke ukara tanggap dadi ….
a. Putri lagi dipangan gedhang goreng
b. Gedhang goreng lagi dipangan Putri
c. Gedhang goreng lagi mangan Putri
d. Putri lagi nggoreng gedhang sing arep dipangan
Jawaban: b
| Kunci Jawaban PPKN Kelas 12 Halaman 41 42 Ideologi Pancasila dengan Komunisme dan Kapitalisme |   | 
|---|
| Kunci Jawaban Soal PTS Pendidikan Pancasila kelas 6 Semester 1 Sikap Hidup Mencerminkan Pelaksanaan |   | 
|---|
| 10 Kunci Jawaban Ekonomi Kelas 11 Halaman 8 Aktivitas 3.4: Yani Membeli Produk Sukuk Ritel |   | 
|---|
| Kunci Jawaban Latihan Soal STS Bahasa Indonesia kelas 6 Sebutkan 3 Langkah Dalam Membuat Kesimpulan |   | 
|---|
| Kunci Jawaban Bahasa Indonesia Kelas 11 Halaman 46 Menyimak Cerpen Lelaki yang Menderita bila Dipuji |   | 
|---|
 
							 
											 
											 
											 
											