Breaking News:

Kunci Jawaban

Kunci Jawaban Latihan PTS Bahasa Inggris Kelas 4 Semester 1 These Are Example Of Greeting, Except

Simak kunci jawaban latihan PTS Bahasa Inggris kelas 4 semester 1 these are example of greeting, except...

Kompasiana.com
Simak kunci jawaban latihan PTS Bahasa Inggris kelas 4 semester 1 these are example of greeting, except... 

TRIBUNTRENDS.COM - Berikut adalah soal dan jawaban PTS Bahasa Inggris kelas 4 Semester 1 sesuai Kurikulum Merdeka tahun 2025.

Video ini dibuat untuk membantu siswa SD dalam mempersiapkan diri menghadapi soal ujian sekolah.

Siswa diharapkan mengerjakan soal terlebih dahulu tanpa melihat kunci jawabannya.

Di bawah ini tersedia soal dan jawaban PTS Bahasa Inggris kelas 4 semester 1 berdasarkan Kurikulum Merdeka tahun 2025.

Baca juga: Aisyah Is Watching TV. Kunci Jawaban Bahasa Inggris Kelas 4 Halaman 7 Tahun 2025/2026

1. A : Can you help me?
B : ....
A : Thank you
A. I can not
B. I am sorry
C. Sorry
D. Sure
Jawaban : D

2. These are example of greeting, except...
A. see you later
B. Hi
C. Hello
D. good morning
Jawaban : A

3. My mother like potato. The colour is....
A. blue
B. White
C. Yellow
D. Green
Jawaban : C

4. My little brother likes drinking milk.
What is the colour of milk?
A. gold
B. Red
C. White
D. Black
Jawaban : C

5. The colour of jackfruit is......
A. yellow
B. Red
C. White
D. Black
Jawaban : A

6. If we want to sleep, we say ......
A. good morning
B. good night
C. good evening
D. good afternoon
Jawaban : B

7. Asih: Good morning, Lia.
Lia : ....., Asih.
A. good morning
B. good night
C. good evening
D. good afternoon
Jawaban : A

Baca juga: Kunci Jawaban Bahasa Inggris Kelas 4 Halaman 8–10: Unit 1 Listen and Write

8. My mother keeps fruits, meat and vegetables fresh in the...
A. Stove
B. Cupboard
C. Freezer
D. Pail
Jawaban : C

9. Mr. Jati ... a newspaper in the living room
A. Watches
B. Reads
C. Cooks
D. Studies
Jawaban : B

10. Gael and mom watch.... in the living room.
A. A TV
B. A Book
C. A Lamp
D. A dolls
Jawaban : A

11. If our body is dirty, we clean ourselves in the...
A. Bathroom
B. Dining room
C. Bedroom
D. Kitchen
Jawaban : A

12. It is..... outside. Did you bring an umbrella?
A. Rainy
B. Sunny
C. Windy
D. Cold
Jawaban : A

13. The owl usually gets out from its nest in the
A. Now
B. Morning
C. Afternoon
D. Evening
Jawaban : D

14. tomorrow - see - you. The correct order is
A. You see tomorrow
B. You tomorrow see
C. See you tomorrow
D. See tomorrow you
Jawaban : C

15. We have breakfast in the...
A. Dining room
B. Bathroom
C. Bedroom
D. Living room
Jawaban : A

( TribunTrends.com | Sripoku.com | Shafira Rianiesti Noor | Revi Maharani )

Tags:
Bahasa Inggris kelas 4Kurikulum Merdekasoal ujian sekolahEvergreen
Rekomendasi untuk Anda

BERITA TERKINI

© 2025 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved