Kunci Jawaban
15 Kunci Jawaban UTS Bahasa Inggris Kelas 10 Semester Satu: Who Is Jason Mraz?
Simaklah 15 soal dan kunci jawaban UTS Bahasa Inggris kelas 10 semester satu Kurikulum Merdeka: Who is Jason Mraz?
Editor: Tim TribunTrends
Simaklah 15 soal dan kunci jawaban UTS Bahasa Inggris kelas 10 semester satu Kurikulum Merdeka: Who is Jason Mraz?
TRIBUNTRENDS.COM - Artikel ini berisi soal dan kunci jawaban UTS Bahasa Inggris kelas 10 pada semester satu, yang disusun berdasarkan Kurikulum Merdeka. Soal dan kunci jawaban yang dapat digunakan oleh para siswa sebagai bahan panduan dalam belajar secara mandiri.
Dengan adanya referensi soal dan jawaban ini, diharapkan siswa dapat lebih mudah memahami materi pelajaran, melatih kemampuan bahasa Inggris mereka secara efektif, serta mempersiapkan diri dengan lebih baik untuk menghadapi ujian tengah semester.
Soal dan kunci jawaban UTS Bahasa Inggris kelas 10 semester satu Kurikulum Merdeka.
(Perhatikan lirik di bawah ini untuk menjawab soal nomor 1-6)
Title: Outdoors
Song by: Jason Mraz
ADVERTISEMENT
All day I've been inside
And I've got the feeling
I'm trapped between the walls
And underneath the ceiling
I feel a bit off track
And I'm trying to get back
Back in the cool, cool air where the sun is shinning
Nothing's going to stop me
It's all in the timing
It's finally again my turn
It's time to return
'Cause I won't stay inside no more
No more
I can't wait to go
Outdoors
Well open up your door and be like me
Open up your door and then breathe free
And look at all the beauty you'll feel
Loved, loved, loved, loved
Listen to the music of the wind and the brides sing
We're just one big family
And all of nature deserves to be
Loved, loved, loved, loved,
Loved
So, I won't stay inside no more
No more
It can't wait, I'm sure
There's need to run and hide
Let's go explore
It feels so great let's go outdoors
(Don't cha do)
Everyone come on
come on out there
where the air is fresh and clear
So, I won't stay inside no more
No more
It cannot wait
Let's go out doors
Well, open up your door and be like me
Open up your door and then breathe free
And look at all the beauty and you'll find
The earth and the sky is yours
So please go, there's no need,
There's no need to hide inside
Let's go explore
This will, this will feel so great
1. What does the singer want?
A. Sleep
B. Go outside
C. Play inside his house
D. Live in a sedentary life
Jawaban: B,
2. What does the writer feel when he's inside the house?
A. Trapped
B. Angry
C. Happy
D. Excited
Jawaban: A,
Baca juga: Kunci Jawaban UTS Bahasa Inggris Kelas 10 Kurikulum Merdeka: Which Country is Cocoa Beach in?
3. Based on the song above, who sing the song?
A. Birds
B. Winds
C. Children
D. Musicians
Jawaban: A,
4. Who is Jason Mraz?
A. Singer
B. Child
C. a bird
D. a listener
Jawaban: A,
5. What is the message can be found in the text above?
A. It is a wasteful time to live your life adventurous
B. It is important to life an adventurous life
C. We must always be inside home
D. We must be careful with our wishes
Jawaban: B,
6. What is the tone of the song above?
A. Sad
B. Melodic
C. Melancholy
D. Happy
Jawaban: D,
7. Pandu: "Ouch, you sit on my sprained hand."
Tomi: "Oh my God, I am sorry. I did not mean to."
Pandu: "Yeah. But it really hurts."
Tomi: "Do you want me to get something for you?"
The underlined sentence expresses...
A. Love
B. Pleasure
C. Pain
D. Relief
Jawaban: C,
8. What kind of expression is 'I am so sad'?
A. Expression of sadness
B. Expression of pain
C. Expression of pleasure
D. Expression of regret
Jawaban: A,
Klik halaman berikutnya
9. Tina: "I failed in the speech competition"
Rara: "........."
Tina: "Thank you, Tina"
What the correct sentence said by Rara?
A. Don't give up. No pain no gain."
B. No problem
C. Great
D. You did it
Jawaban: A,
10. Eddy: When will the boxing championship be held?
Usman: It will be held ... Saturday night.
The best answer to complete the dialogue is...
A. At
B. On
C. In
D. With
Jawaban: B,
11. Choose the answer to fill the blank in below text
A: Did you like the new film from Malvin?
B: I don't know. I ___ it.
A. Saw
B. Have not seen
C. Has not seen
D. Have seen it
Jawaban: B,
Baca juga: Kunci Jawaban UTS Bahasa Inggris Kelas 10: What Can Be Viewed Through the Diving Goggles?
12. Susi ___ in Banjarnegara three weeks ago.
A. Arrived
B. Was arrive
C. Have arrive
D. Has arrived
Jawaban: A,
13. Tina and I ___ each other for years.
A. Knew
B. Have known
C. Were know
D. Were not know
Jawaban: B,
14. Mr. Prasetyo is a good writer. He ___ about fifty books. Last month he ___ his newest
book.
A. Wrote - Has written
B. Has written - Wrote
C. Wrote - was written
D. Wrote -has written
Jawaban: B,
15. At the weekend we ___ football and then ___ to a restaurant.
A. Played - Went
B. Play - went
C. Has played - has gone
D. Have played - Have gone
Jawaban: A,
( TribunTrends.com | TribunSumsel.com | Putri Kusuma Rinjani | Noval Dwi Widya )
Jawaban Pendidikan Pancasila Kelas 7 Halaman 22 Buatlah Laporan Tertulis Biografi Tokoh Anggota PPKI |
![]() |
---|
Kunci Jawaban Pendidikan Pancasila Kelas 7 Halaman 28 Amatilah Teks Proklamasi Kemerdekaan Negara |
![]() |
---|
Kunci Jawaban Pendidikan Pancasila Kelas 7 Halaman 33 Dalam Keadaan Terdesak Oleh Serangan Sekutu |
![]() |
---|
Jawaban Pendidikan Pancasila Kelas 7 Halaman 35 36 Mengapa Tanggal 1 Juni Hari Kelahiran Pancasila |
![]() |
---|
Kunci Jawaban Ekonomi Kelas 12 Halaman 10 11 12 13 14 Berapa Persen Peningkatan Pertumbuhan Ekonomi |
![]() |
---|